Webdesign

Hvorfor
velge oss

Vi skreddersyr nettsteder enten det dreier som enklere hjemmesider eller komplekse nettbutikker som sikrer at virksomheten når sine mål, og brukerne får oppfylt sine behov.

Vi bistår i hele prosessen fra kartlegging av mål og brukerbehov, til prioritering av innhold og utforming av interaksjonsdesign. Nettsiden er selskapets hjem på nett, og vil ofte være stedet nye kunder går for å gjøre seg kjent. Vår oppgave er å bidra til at førsteinntrykket blir godt, og at designet er utformet slik at brukerne får løst sine oppgaver på enklest mulig måte. I prosessen jobber vi tett sammen med kunden, mot et resultat som både vi og dere kan være stolte av. Alle nettsider tilpasses ulike skjermstørrelser og plattformer. De laster hurtig, er universielt utformet og er enkel for webansvarlig å redigere og bruke.

Vi samarbeider tett med flere fotografer, tekstforfattere og markedsrådgivere, som kan bistå i prosesser og utforming ved behov.

Prosjekter

Vi tar utfordringer
på strak arm

Slik jobber vi

Alt begynner med et Hei!
Ta kontakt og la oss hjelpe deg med markedsføringen.

Første steg er å samle informasjon og utarbeide skisser som fungerer som veiviser for hvert  prosjekt

Når vi har en god forståelse av alle sider ved produktet eller tjenesten som skal formidles, begynner arbeidet med brukergrensesnitt (UI) Denne fasen består av skisser, wireframing, design og animasjon og for å oppnå det ønskede resultatet.

Alle digitale produkter trenger en solid platform som fungerer like godt på ulike skjermer. I denne fasen er fokus responsivt design med høy grad av brukervennlighet.

Å utvikle skalérbare, pålitelige og ikke minst raske verktøy tilpasset hver enkelt kunde er viktig for oss og viktig for deg.

Testing hjelper oss å finne måter å forbedre produktet ytterligere.

Vi forbereder og gjennomfører en smooth lansering 🚀 av ditt nye digitale produkt.

Alle prosjekter utvikler seg over tid
Vi gjør daglig vedlikehold og oppdateringer av nettsteder